preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Dokumenti
Vijesti

PRVI NASTAVNI DAN I POČETAK NASTAVNE GODINE

U ponedjeljak, 07.09.2020. godine nastava počinje za sve naše učenice i učenike u 8,00 sati. Ukoliko bude eventualnih kašnjenja učenika putnika zbog određene neusklađenosti rasporeda autobusnih linija, dežurni nastavnici će učenike dočekati i uputiti u njihove učionice.

Zbog epidemioloških mjera razredna odjeljenja ulaze na tri školska ulaza prema određenom rasporedu (pogledati u prilogu ove obavijesti) kako bi se na najmanju moguću mjeru sveo njihov međusobni kontakt.

Svi učenici dolaze sa zaštitnim maskama, a dodatnu masku dobiti će u školi te se trebaju pridržavati svih propisanih epidemioloških mjera.


Iste su razrednici već proslijedili učenicima, a nalaze se i u člancima niže na ovoj web stranici.

Učenici koji ne budu nosili masku i ne budu se pridržavali epidemioloških mjera biti će, uz prethodno obavještavanje roditelja, poslani kući.

Na svim ulazima kao i školskim hodnicima biti će dežurni nastavnici zaduženi za pomoć učenicima te eventualno rješavanje nejasnoća kao i  za održavanje reda u prostoru škole.

Prvi nastavni dan učenici će provesti sa svojim razrednicima te će dobiti detaljne upute o rasporedu sati kao i najvažnije informacije vezane uz održavanje nastave i epidemioloških mjera povezanih s istom.

U ponedjeljak će nastava trajati pet školskih sati. Učenici će zajedno sa svojim razrednicima te dežurnim nastavnicima imati priliku proći kroz novi vremenski raspored desetominutnih odmora nakon svaka dva školska sata. Također, vidjeti će kako funkcioniraju i predviđeni intervali izlaska svakog drugog razrednog odjeljenja (gledano prostorno u hodniku) tijekom odmora na hodnik ispred učionice, a kako bi se tijekom odmora izbjeglo miješanje učenika različitih odjeljenja. Tijekom petog sata tj. počevši od 11,35 pa do 11,50 sati, razredi će se pojedinačno puštati kući. Prvi nastavni dan biti će dakle dobra prigoda da se učenici upoznaju s novim načinom dnevnog rasporeda nastave (uglavnom blok sati) kao i epidemiološkim mjerama koje će kao i svi zaposlenici škole, morati poštivati.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Nensi Tijan   datum: 4. 9. 2020.

 

Slikovni rezultat za europska unija

      Europska unija

 


E-dnevnik

ŠKOLA ZA ŽIVOT


ŠKOLSKI LIST "BARAC"

UPISI

Priloženi dokumenti:
Brosura SS 2017.pdf


 


BILTEN


Kalendar
« Svibanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


PROJEKT PREDAVANJA O PODUZETNIŠTVU

 

 


 


 


 


Korisni linkovi
YouTube kanal

UPISI

ZA MATURANTE

Državna matura

Dnevni tisak

Škole

preskoči na navigaciju