preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Kalendar
« Studeni 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Školsko zvono
Školski list
 

Uskoro: Završna Konferencija Projekta RCK RECEPT

 

Datum: Utorak, 17.10.2023.

Mjesto: Hotel Ambasador, Opatija

 

Bit će to dan ispunjen razgovorima, raspravama i pogledom unaprijed prema budućim izazovima i prilikama.

Događaj će biti i medijski popraćen: očekivano je prisustvo minimalno 5 medijskih kuća od čega 1 na nacionalnoj razini. Nakon prezentacije naših govornika, na svečanoj zakuski i druženju bit će prilike za povezivanjem s vrhunskim stručnjacima u industriji.

Više informacija na poveznici: https://rck-recept.hr/2023/09/25/uskoro-zavrsna-konferencija-projekta-rck-recept/.

 

Ugostiteljska škola Opatija započela je s eksperimentalnim programom

 

Tijekom prvog tjedna nastave Ugostiteljsku školu Opatija posjetila je regionalna TV postaja Kanal Ri i pažljivo zabilježila te ekskluzivno prenijela zanimljive vijesti: započeo je eksperimentalni obrazovni program za zanimanje Tehničar/ka posluživanja.

Više informacija na poveznici:

https://rck-recept.hr/2023/09/14/ugostiteljska-skola-opatija-zapocela-je-s-eksperimentalnim-programom/

 

Stjecanje mikrokvalifikacije u Ugostiteljskoj školi Opatija

 

Ugostiteljska škola Opatija poziva sve zainteresirane na jedinstvenu priliku stjecanja mikrokvalifikacije “Osnove poslužnih procesa u ugostiteljstvu”. Navedeni program je dio projekta RCK RECEPT, koji omogućava izuzetne mogućnosti za obrazovanje odraslih.

Više informacija na poveznici:

https://rck-recept.hr/2023/09/08/prilika-za-vasu-karijeru/

 
Digitalni bilten - Izvješće o provedenim aktivnostima lipanj - kolovoz - rujan 2023. godine
 
 
 
U novom digitalnom biltenu, doznajte sve o provedenim aktivnostima projekta RCK RECEPT u periodu od lipnja do kolovoza 2023. godine. Više na poveznici:

https://rck-recept.hr/2023/09/01/izvjesce-o-provedenim-aktivnostima-lipanj-srpanj-kolovoz-2023/?fbclid=IwAR37-5ED7TCnlyhR5o5_Wl4IZqz--WxFMeqombFy26VQyPsmNsWXPIEBruk.

 

 
 
Javni poziv za upis u neformalni program obrazovanja odraslih u okviru projekta “RCK RECEPT – REGIONALNI CENTAR PROFESIJA U TURIZMU”
 
Ugostiteljska škola Opatija poziva sve zainteresirane polaznike na upis u module neformalnog programa obrazovanja odraslih: „Jezici u struci“, „Kuharstvo“, „Rukovođenje u turizmu“, „Ugostiteljsko posluživanje“.
Rok za prijavu: od ponedjeljka, 28. 8. do petka, 8. 9. 2023. godine.
Sve informacije o modulima i uvjetima upisa pogledajte na sljedećem linku: 
 
 
 
RCK RECEPT gostovanje na Kanalu Ri
 
   

U ponedjeljak, 3. srpnja, ravnateljica Ugostiteljske škole Opatija gđa. Sibila Roth i koordinatorica aktivnosti LAB-a u sklopu RCK Opatija gđa. Maja Uršić Staraj predstavile su projekt RCK RECEPT na Kanalu Ri.

U sklopu televizijske emisije, ravnateljica Ugostiteljske škole gđa. Roth predstavila je novo zanimanje Tehničar/ka posluživanja za koje su trenutno otvoreni upisi, a na jesen se planira pokrenuti više kraćih programa u području turizma i ugostiteljstva. Ovo je prvo modularno zanimanje u RH, koje će učenicima osigurati prošireno znanje – osim konobarskih vještina, steći će vještine sommeliera, bariste, enologa i nutricionista. Naglasak je na kreativnosti i raznolikosti, a prvenstveno na praktičnom radu u školi, hotelima i restoranima. Više o novom zanimanju pročitajte ovdje:
 
https://rck-recept.hr/2023/07/07/rck-recept-gostovanje-na-kanalu-ri/
 
 
Radijski spot
 
 

U svrhu promocije Projekta izrađen je radijski spot koji se trenutno emitira na četiri radijske postaje, dvije u Primorsko – goranskoj županiji i dvije u Karlovačkoj županiji: Radio Banovina, Radio Mrežnica, Radio Rijeka i Otvoreni Radio. Ukoliko još niste čuli novi jingle, isti možete poslušati na sljedećoj poveznici:
 
https://rck-recept.hr/2023/06/16/radijski-spot/
 
 
Objavljen RCK RECEPT TV spot
 
 
 
Za potrebe promocije projekta RCK RECEPT, u hotelu Royal u Opatiji snimljen je TV spot u kojem su glumili učenici Ugostiteljske škole Opatija.

TV spot na atraktivan način prikazuje nove tehnologije i izazove s kojima će se učenici susretati kroz rad u turizmu te raznolikost zanimanja za koja projekt priprema učenike. Spot će se emitirati na dvije regionalne TV postaje u Primorsko-goranskoj županiji i Karlovačkoj županiji te na dvije nacionalne TV postaje, a objavljen je i na YouTube kanalu projekta.

https://rck-recept.hr/2023/07/05/objavljen-rck-recept-tv-spot/

TV spot možete pogledati na sljedećoj poveznici:

https://www.youtube.com/watch?v=tEktDmSp9Qw
 
 
 
NAJAVA: Konferencija “Novi val Turizma”
 
 
Veliko zadovoljstvo nam je najaviti konferenciju “Novi val turizma” koja se održava 5. svibnja 2023. godine u Opatiji.
Konferencija se organizira u sklopu projekta “RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu”, a na njoj će renomirani stručnjaci iz sektora upoznati više od sto odgojno-obrazovnih djelatnika strukovnih škola s održivim i zelenim turizmom i ugostiteljstvom, kao i s najnovijim trendovima i inovacijama u tom sektoru.
Više informacija na poveznici:

 

 

Besplatni programi obrazovanja odraslih u ugostiteljstvu i turizmu od kolovoza 2023. u Opatiji

    

Ugostiteljska škola Opatija najavljuje nove besplatne programe neformalnog obrazovanja za odrasle koji će se od kolovoza održavati u njihovim prostorima.

 
Polaznici će imati priliku stjecati vrijedna znanja i vještine koje će im pomoći da se usavrše i kvalitetom istaknu na tržištu ugostiteljstva i turizma koje neprestano traga za vrhunskim kadrom koji obavlja svoje radne zadatke na visoko profesionalnom nivou. Opatijska škola ima dugogodišnju tradiciju u obrazovanju, a novi besplatni programi samo su još jedan korak u ostvarenju njihove misije – pružati konkretne i korisne programe za poticanje uspješnih karijera zaposlenika u ugostiteljstvu i turizmu.
 
Za više informacija posjetite internetsku stranicu projekta na sljedećoj poveznici:
 
 

Službena Facebook i Instagram stranica projekta

  

Najnovije vijesti i događaje u sklopu provedbe  projekta RCK RECEPT - Regionalnog centra profesija u turizmu od sada možete pratiti i na službenoj Facebook stranici projekta:

https://web.facebook.com/ProjektRCKRecept


te na Instagram profilu projekta:
 
 

Meetup „Tourism out of the box“

Priča jednog poduzetnika – Putoholičari – Kad hobi postane posao

  

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerima, STEP RI d.o.o., FMTU – Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Udrugom diplomiranih studenata FMTU, poziva vas na Meetup „Priča jednog poduzetnika – Putoholičari – Kad hobi postane posao“ koji se održava 26. svibnja 2022. od 19,00 do 20,00 sati putem aplikacije Zoom u sklopu provedbe projekta RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu.

Više informacija na sljedećoj poveznici:

https://www.step.uniri.hr/event/prica-jednog-poduzetnika-putoholicari-kad-hobi-postane-posao/

 

Meetup „Tourism out of the box“

Priča jednog poduzetnika – Solana Nin – Priča o soli

  

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerima, STEP RI d.o.o., FMTU – Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Udrugom diplomiranih studenata FMTU, poziva vas na Meetup „Priča jednog poduzetnika – Solana Nin – Priča o soli“ koji se održava 13. travnja 2022. od 18,00 do 19,00 sati putem aplikacije Zoom u sklopu provedbe projekta RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu.

Više informacija na sljedećoj poveznici:

https://www.step.uniri.hr/event/webinar/solana-nin-prica-o-soli/

 

Meetup „Tourism out of the box“

Priča jednog poduzetnika – Janko Kezele: ljubav prema tradiciji pretočena u turističku priču

  

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerima, STEP RI d.o.o., FMTU – Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Udrugom diplomiranih studenata FMTU, poziva vas na Meetup „Priča jednog poduzetnika – Janko Kezele: ljubav prema tradiciji pretočena u turističku priču“ koji se održava 27. siječnja 2022. od 18,00 do 19,00 sati putem aplikacije Zoom u sklopu provedbe projekta RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu.

Više informacija na sljedećoj poveznici:

https://www.step.uniri.hr/event/prica-jednog-poduzetnika-janko-kezele/

 

Meetup „Priča jednog poduzetnika – Booking Manager – Put od hrvatskog do svjetskog booking sustava“

  

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerima, STEP RI d.o.o., FMTU – Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Udrugom diplomiranih studenata FMTU, poziva vas na Meetup „Priča jednog poduzetnika – Booking Manager – Put od hrvatskog do svjetskog booking sustava“ koji se održava 28. listopada 2021. od 18,00 do 19,00 sati putem aplikacije Zoom u sklopu provedbe projekta RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu.

Više informacija na linku:

https://www.step.uniri.hr/event/prica-jednog-poduzetnika-booking-manager/?fbclid=IwAR3MP6o_7xxvMOVqgIpbRMrc37lNYVX361tuVUB2Wjyf81FoJerYLQ8IgDs

 

Panel rasprave „Ulaganje u izvrsnost za turizam budućnosti“

  

Učenici i nastavnici naše Škole su dana 18. listopada 2021. godine u sklopu projekta RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu sudjelovali u panel raspravama na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki pod nazivom „Ulaganje u izvrsnost za turizam budućnosti“. Sudjelovali su učenici iz 1. b i 3. b razreda (program/zanimanje: kuhar), učenici 3. a razreda (program/zanimanje: hotelijersko – turistički tehničar) te nastavnici Ivana Bilić Jeličić, Antonia Saršon Khoury, Mirela Todorović i Dragan Visković.

Na prvom panelu sudjelovali su vrhunski kuhari David Skoko, Deni Srdoč i Tino Sinožić, a raspravljali su o krovnoj temi ulaganja u izvrsnost iz perspektive kuharske profesije. Na drugom su panelu raspravljali ugostiteljski stručnjaci Domagoj Trusić, Franko Lukež te Zoran Lukić. Složili su se da je ključ izvrsnosti u učenju, usavršavanju, ljubavi prema profesiji te ispravnoj tehnici.

Sudionici na panelima su kroz predavanja, aktivnu raspravu i postavljena pitanja usvojili korisne savjete vezane uz kuharstvo i ugostiteljsko posluživanje te stekli nova teorijska i praktična znanja.

    

 
RCK HUB Opatija, 2. ciklus
 
  
 
Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija, sa svojim partnerom STEP RI znanstveno - tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci, otvara prijave na RCK HUB Opatija, 2. ciklus - besplatni šestomjesečni program unapređenja poduzetničkih ideja primjenjivih u turizmu i ugostiteljstvu.
 
Program će se održavati u razdoblju od studenog 2021. godine do travnja 2022. godine. Zainteresirani se mogu prijaviti od 11. listopada do 10. studenog 2021. godine.
 
Više informacija može se pronaći na sljedećoj poveznici:
 
Panel rasprava "Ulaganje u izvrsnost za turizam budućnosti"
Dana 18. listopada u sklopu provedbe projekta RCK RECEPT - Regionalni centar profesija u turizmu održava se panel rasprava "Ulaganje u izvrsnost za turizam budućnosti" na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, s početkom u 10 sati, na kojem će sudjelovati i učenici naše škole.
Prijenos događaja uživo se može pratiti putem sljedeće poveznice:
 
Otvorene prijave za RCK Bootcamp vol. 2
 
  
 
Dana 28. rujna 2021. godine otvorene su prijave za RCK Bootcamp - vol. 2. Prijave se zatvaraju 18. listopada. 2021. godine
Aktivnost se održava od 26.-28.10.2021.
U nastavku se nalazi poveznica na objavu sa web stranice Step Ri: https://www.step.uniri.hr/.../akceleracijski-bootcamp-vol-2/
Aktivnost se provodi u sklopu projekta RCK RECEPT koju organizira Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerom, STEP RI znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci.

Meetup „Priča jednog poduzetnika – Paul Bradbury: Kako Englez voli Hrvatsku“

  

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerima, STEP RI d.o.o., FMTU – Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Udrugom diplomiranih studenata FMTU, poziva vas na Meetup „Priča jednog poduzetnika – Paul Bradbury: Kako Englez voli Hrvatsku“. Više informacija o postupku prijave i ostalim informacijama možete pronaći na sljedećem linku: https://www.step.uniri.hr/event/prica-jednog-poduzetnika-paul-bradbury/.

 

Meetup „Priča jednog poduzetnika – Valfresco Direkt – šansa u krizi“

  

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerima, STEP RI d.o.o., FMTU – Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Udrugom diplomiranih studenata FMTU, poziva vas na Meetup „Priča jednog poduzetnika – Valfresco Direkt – šansa u krizi“. Više informacija o postupku prijave i ostalim informacijama možete pronaći na sljedećem linku: https://www.step.uniri.hr/event/prica-jednog-poduzetnika-valfresco-direkt/.

 

Meetup „Virtualno putovanje Središnjom Podravinom“

   

Niste imali priliku posjetiti Središnju Podravinu i pitali ste se koje ljepote ona skriva? Čuli ste za hlebinsku slikarsku školu, kukuruzni labirint i ljepote Drave?

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerima, STEP RI d.o.o., FMTU - Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Udrugom diplomiranih studenata FMTU, poziva vas na Meetup „Virtualno putovanje Središnjom Podravinom“.

Elizabeta Milanović Glavica, donedavna direktorica turističke zajednice područja „Središnja Podravina“ i koordinatorica za turizam u europskoj organizaciji Interpret Europe će vas virtualno provesti kroz Središnju Podravinu i spremno odgovoriti na sva vaša pitanja.

Kada: 27.05.2021. u 18h

Rok za prijavu: 21.05.2021 u 16h

Trajanje: 45 min

Gdje: ZOOM platforma

Više informacija na: https://www.step.uniri.hr/event/virtualno-putovanje-sredisnjom-podravinom/ 

Meetup je dio je programa rada HUB-a koji djeluje u sklopu Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija. Osnovni cilj je razmjena iskustava i korisnih informacija između postojećih poduzetnika i onih koji to žele postati. Meetup se provodi u sklopu projekta „RCK RECEPT- Regionalni centar profesija u turizmu“ koji je usmjeren na inovativne metode poučavanja, osposobljavanja i usavršavanja temeljenih na radu te povezivanju obrazovnog, javnog, privatnog i civilnog sektora u svrhu kvalitetnijeg stjecanja znanja i kompetencija njegovih korisnika za tržište rada. Ukupna vrijednost projekta iznosi 58.683.119,88 kuna, od čega 100 % financira Europska unija bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Razdoblje provedbe projekta je od 1.04.2020. do 1.12.2023. godine.

 

RCK HUB – Šestomjesečni program edukacije i mentoriranja

   

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija, sa svojim partnerom STEP RI znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci, otvara prijave na besplatan šestomjesečni program edukacije i mentoriranja koji će se provoditi u razdoblju od travnja do rujna 2021. godine u Opatiji.

Program je namijenjen svima koji imaju ideju koja je primjenjiva u sektoru turizma i ugostiteljstva i razmišljaju o pokretanju posla. Više informacija raspoloživo je na stranicama https://www.step.uniri.hr/event/rck-hub-opatija-1-cikl.

Informacije o izvoru financiranja projektawww.strukturnifondovi.hrwww.esf.hr

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Ugostiteljske škole Opatija.

 

Otvorene prijave za Akceleracijski Bootcamp vol.1.

   

Imate ideju iz područja turizma i ugostiteljstva, ali niste sigurni ima li potencijal? Treba vam stručna pomoć kako bi ju dodatno razradili? Uočili ste problem koji mislite da bi trebalo riješiti, ali niste sigurni od kuda krenuti?

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerom STEP RI znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci poziva vas da se prijavite na Akceleracijski Bootcamp.

https://www.step.uniri.hr/event/akcija/akceleracijski-bootcamp-vol-1/

Što je Akceleracijski Bootcamp?

Akceleracijski Bootcamp, vol. 1 trodnevni je online program generiranja i razrađivanja poduzetničke ideje iz područja turizma i ugostiteljstva. Više informacija o programu možete pronaći u priloženom dokumentu.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ugostiteljske škole Opatija.

Odobreno financiranje EU projekta „RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu“

  

 

Dana 9. lipnja 2020. godine u Ugostiteljskoj školi Opatija potpisan je Ugovor o financiranju projekta „RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu“.

Kao imenovani regionalni centar kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva, nositelj  projekta je Ugostiteljska škola Opatija, a projekt će provoditi u partnerstvu sa: Srednjom školom dr. Antuna Barca Crikvenica, Srednjom školom Hrvatski kralj Zvonimir, Trgovačko-ugostiteljskom školom, Srednjom školom Ambroza Haračića, Primorsko-goranskom županijom, Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Obrtničkim učilištem - ustanovom za obrazovanje odraslih, Valamar Rivierom d.d., Jadranka turizmom d.o.o., Katarina Line-om d.o.o., IV-ER – KVC-om d.o.o. i STEP RI-em d.o.o.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 58.683.119,88 kuna. Maksimalna stopa sufinanciranja iznosi 85% ukupnih prihvatljivih troškova i osigurana je temeljem OP ULJP-a iz sredstava Europskoga socijalnog fonda (ESF- a), dok se obavezni udio nacionalnog sufinanciranja od 15% osigurava iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. Razdoblje provedbe projekta trajat će od 1.travnja 2020. do 1. prosinca 2023. godine.

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija uspostavlja se kao centar izvrsnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te cjeloživotnog učenja u sektoru ugostiteljstva i turizma na području Primorsko-goranske i Karlovačke županije. RCK će biti usmjeren na inovativne metode poučavanja, osposobljavanje i usavršavanje temeljeno na radu te povezivanje obrazovnog, javnog, privatnog i civilnog sektora u svrhu kvalitetnijeg stjecanja znanja i kompetencija njegovih korisnika za tržište rada.

Osigurana financijska sredstva u projektu namijenjena su za: uspostavu organizacije rada i razvoja regionalnog centra kompetentnosti; razvoj i provedbu programa redovitoga obrazovanja, obrazovanja odraslih i cjeloživotnog učenja u RCK; jačanje kompetencija odgojno-obrazovnih radnika i mentora zaposlenih kod poslodavaca; promociju strukovnih zanimanja i rada centra; inovacije i suradnju s visokim učilištima i znanstvenim organizacijama, strukovnim komorama i udruženjima te relevantnim gospodarskim subjektima; promidžbu i vidljivost; upravljanje projektom i administraciju.

Naglasak projekta je na jačanju kompetencija odgojno-obrazovnih radnika i mentora zaposlenih kod poslodavaca. Projekt će rezultirati novim strukovnim kurikulumima i inovacijama u učenju, a  istim je predviđeno opremanje škole nositelja i škola partnera najsuvremenijom specijaliziranom i informatičkom opremom.

Kontakt osoba za više informacija o projektu: Almir Maslić, rck.opatija@gmail.com

Informacije o izvoru financiranja projektawww.strukturnifondovi.hrwww.esf.hr

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Ugostiteljske škole Opatija.

 

Aktualno

Upisi

 


Iz medija o nama

"Sustavno osnaživanje mladih"

(Rizik, br. 27 (2024), str. 6-7)

"U ZAJEDNIČKOJ AKCIJI : Moravički i crikvenički srednjoškolci sudjelovali u akciji Povežimo se s našim šumama"

(Novi list, 29. 4. 2024.)

"Crikvenička srednja škola bit će domaćin državnog natjecanja iz filozofije i logike"

(Novi list, 23. 4. 2024.)

"Eko Kupa okupila dvjestotinjak osnovaca i srednjoškolaca iz PGŽ"

(Novi list, 20. 4. 2024.)

"I moj glas je bitan: Državno izborno povjerenstvo provodi edukacije za maturante"

(Kanala Ri, 7. 2. 2024.)

"U školi Dr. Antuna Barca u Crikvenici sve pršti od aktivnosti. Provjerili smo što sve rade"

(Novi list, 3. 1. 2024.)

"Crikveničke srednjoškolke slavile na županijskom prvenstvu u stolnom tenisu"

(Novi list, 2. 1. 2024.)

"Ana Gašparović pozvana na novinarski kamp u sklopu projekta “Igram, pišem, lajkam"

(Novi list, 10. 1. 2024.)

"Srednjoškolci u Crikvenici rade klupice, brinu o vrtu i vode radijsku emisiju"

(HRT, 21. 1. 2024.)

"Dramatični podaci o mentalnom zdravlju srednjoškolaca - ova škola ima strategiju"

(HRT, 12. 1. 2024.)

"Ana Gašparović pozvana na novinarski kamp u sklopu projekta “Igram, pišem, lajkam""

(Novi list, 10. 1. 2024.)

"Uspjeh na školskom natjecanju. Larissa Bećirević i Adrian Gulin osvojili bronce na Grand Gourmetu"

(Novi list, 22. 11. 2023.)

"Radišni mladi ljudi u očuvanju i korištenju resursa iz zavičaja"

(Novi list, 22. 11. 2023.)

"Crikvenička srednja škola prva je u Hrvatskoj donijela strategiju za mentalno zdravlje učenika"

(Novi list, 21. 11. 2023.)

"Što nastavnici mogu napraviti kada saznaju da se učenik samoozljeđuje? Ova škola za to ima strategiju"

(srednja.hr, 21. 11. 2023.)

Znanstveno popodne sa Sašom Cecijem u crikveničkoj srednjoj školi

(Novi list, 9.  11. 2023.)


Projekti

ERAMUS+ "Učimo jedni od dugih"

_________________

 

CARING projekt

_________________

 

_________________

RCK RECEPT - Regionalni centar profesija u turizmu

           

 

MREŽA KOM5ENTNOSTI

 

_________________

 

_________________

PREDAVANJA O PODUZETNIŠTVU

Iz medija...


Sandučić povjerenja


Ispis potvrda
 
Sve potrebne potvrde o statusu redovitog učenika mogu se dobiti iz aplikacije e-Dnevnik za učenike i roditelje.
 
Potrebno je prijaviti se na  https://ocjene.skole.hr


Duplikati svjedodžbi


Za maturante

 

Pristupite web-stranice s detaljnim informacija u vezi s postupkom prijave na visoka učilišta, rangiranju, kalendaru s rokovima u postupku prijava...
 

Za nastavnike

Korisni linkovi
Općenito
 • MZO
 • PGŽ
 • Grad Crikvenica
 • AZOO
 • ASOO
 • CARnet
 • e-Matica
 • skole.hr

Učenici

Razno





preskoči na navigaciju